HAMERSLAG VERF

U vindt in onze webshop verschillende kleuren hamerslag verf, zowel in spuitbus als in blik. Onze hamerslag lak geeft een schitterend hamerslag effect. Wij hebben zowel hamerslag verf in blik als in spuitbus. Ook geschikt voor industrieel gebruik.

Onze hamerslagverf in spuitbus is geschikt voor behandelde en onbehandelde ondergronden. Hierbij kan men denken aan hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststoffen. Het hamerslag effect dekt zeer goed, is kras en stoot vast en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden.

Onze hamerslagverf in blik is een 1 component Hamerslag verf geschikt voor industriele toepassingen. Deze wordt veelal ingezet voor machineonderdelen, gereedschappen, containers en in de staalbouw. Deze hamerslag verf heeft een prachtig hamerslageffect en is sneldrogend. Tevens heeft deze hamerslaglak een goede krasvastheid. Deze glansgraad van deze hamerslagverf is zijdeglans.

HAMERSLAG

 

 

HAMERSLAG VERF - HAMERSLAG VERF KOPEN - HAMERSLAG - HAMERSLAGVERF

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.